Win een weekend weg

Wil je een verzorgd weekend weg voor twee winnen? Doe dan mee met de foto- en verhaalwedstrijd en maak kans op die mooie prijs. Pensioenfonds Cosun doet dit najaar mee aan de Pensioen3daagse, een nationaal initiatief om het belang van pensioen onder de aandacht te brengen. Als extra eigen activiteit organiseren we een foto- en verhaalwedstrijd waaraan alle deelnemers en pensioengerechtigden kunnen deelnemen.

Achterop het juli-nummer van het Pensioenbulletin en op de website hadden we de wedstrijd al aangekondigd, maar waarschijnlijk door de zomervakanties hebben we nog maar weinig inzendingen binnengekregen. Daarom verlengen we de inzendtermijn tot na de Pensioen3Daagse en wel tot en met vrijdag 9 november 2018.

Wat moet je doen?

Je kunt op twee manieren meedoen: door een foto in te sturen of een verhaal van maximaal 250 woorden. Je mag je creativiteit helemaal de vrije loop laten, als je inzending maar iets te maken heeft met het onderwerp pensioen.

Foto

Je hoeft absoluut geen professionele foto in te zenden. Een leuk plaatje gemaakt met je telefoon of camera is prima. Denk bijvoorbeeld aan een beeld van mensen die genieten van hun pensioen of werken voor hun pensioen. Of wat je ook maar bedenkt.

Verhaal

Veel van jullie zeggen wellicht: ik ben niet zo’n schrijver. Maar het heeft niet lang te zijn: 250 woorden heb je zo bij elkaar. Schrijf iets over wat het onderwerp pensioen voor je betekent, wat je vindt van de berichten in de media of hoe je uitkijkt naar je pensioen.

Hoe kun je inzenden?

Je kunt je foto of verhaal tot en met vrijdag 9 november 2018 inzenden naar het volgende e-mailadres: pensioenbureau@cosun.com. Gebruik je geen e-mail, dan mag het ook per post naar:

Pensioenbureau Stichting Pensioenfonds Cosun
Postbus 3411
4800 MG Breda

Uitslag van de wedstrijd

De Communicatiecommissie zal alle inzendingen beoordelen en de winnaar bepalen. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht. Daarnaast zullen we de uitslag bekendmaken op de website en in het volgende nummer van het Pensioenbulletin. Dat verschijnt eind januari/begin februari 2019. We zullen daarin ook de winnende foto of het winnende verhaal publiceren.

Doe mee en maak kans op dat weekend weg voor twee!

Gepubliceerd op 15 augustus 2018