Pensioen3daagse

Cosun en Pensioenfonds Cosun doen mee aan de Pensioen3Daagse, die van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 november 2018 wordt gehouden. Bij veel bedrijven en instellingen wordt er op die dagen extra aandacht gevraagd voor het pensioen. De Pensioen3Daagse wordt elk jaar georganiseerd door Wijzer in Geldzaken, een platform van het Ministerie van Financiën.

De pensioenregeling is een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden bij Cosun en het pensioenfonds voert die regeling met zorg uit. Vandaar dat werkgever en fonds graag meedoen met de Pensioen3Daagse.

Promotie op de werkvloer

Werknemers van de Cosun vestigingen zullen er die dagen het nodige van merken. Zo worden onder andere via narrowcasting korte filmpjes over pensioen vertoond.

Speciale pagina op website

Op de website van het pensioenfonds www.pensioenfondscosun.nl is een speciale pagina Pensioen3Daagse ingericht. Die vind je op de homepage onder Publicaties. Op die pagina vind je een presentatie en diverse filmpjes over pensioen. Onderaan de pagina zijn ook twee interactieve tools. Met de eerste kun je zien wat voor jou de verwachte AOW-leeftijd zal worden. Met de tweede kun je door een aantal vragen te beantwoorden een overzicht krijgen met aandachtspunten voor jouw specifieke pensioensituatie. Je kunt dat overzicht ook downloaden.

Win weekend weg in foto / verhaalwedstrijd

Last but not least hebben we onze eigen Cosun foto/verhaalwedstrijd waarmee je een verzorgd weekend weg voor twee personen kunt winnen. De wedstrijd staat open voor alle deelnemers en pensioengerechtigden van pensioenfonds Cosun. Je kunt tot uiterlijk vrijdag 9 november op twee manieren meedoen: door een foto in te sturen of een verhaal van maximaal 250 woorden. Je mag je creativiteit helemaal de vrije loop laten, als je inzending maar iets te maken heeft met het onderwerp pensioen.

Het liefst ontvangen we je inzending per mail via: pensioenbureau@cosun.com. Gebruik je geen e-mail, dan mag het ook per post naar:

Pensioenbureau Stichting Pensioenfonds Cosun
Postbus 3411
4800 MG Breda

De uitslag wordt bekendgemaakt via de website van het pensioenfonds en de volgende editie van het Pensioenbulletin. Natuurlijk krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gepubliceerd op 2 november 2018