Poedersuiker

Afgelopen maart 2021 heeft het bestuur een vacature uitgezet voor extern bestuurder en voorzitter BAC. We hebben een groot aantal reacties ontvangen op deze vacature. Uiteindelijk heeft het bestuur uit al deze kandidaten Henk Radder geselecteerd. De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met de (voorgenomen) benoeming van Henk Radder. Henk is hierna formeel per 1 juli benoemd als bestuurder en voorzitter van de BAC.

Henk is werkzaam als zelfstandig beleggingsadviseur en professioneel pensioenfondsbestuurder. Hij heeft 25 jaar ervaring in de institutionele beleggingswereld als analist, investment consultant en fiduciair manager bij grote (internationale) organisaties. Henk is financieel econoom en gecertificeerd beleggingsanalist en risicomanager.

De expertise gebieden van Henk zijn: beleggingsstrategie, balansmanagement en vermogensbeheer. Hij heeft onder meer veel kennis en ervaring op het gebied van selectie/monitoring van vermogensbeheerders, risicobeheersing en duurzaam beleggen. Henk kijkt ernaar uit om zich de komende jaren in te zetten voor het Cosun Pensioenfonds!

Wij wensen Henk Radder veel succes in zijn nieuwe functie.

Gepubliceerd op 3 augustus 2021